PN OKNA - Okna Drzwi Rolety

Deuren Aluplast (PVC)

Schuifdeuren

ST deuren

Het ST systeem van lichte schuifdeuren met drempel van 66 mm. Bestemd voornamelijk voor Zuid-Europa. Voorzien van de lamellen en borstelafdichtingen. De vleugel kan tot 150 kg wegen, dankzij het gebruik van de juiste beslag die voor de vorming van grote afmetingen zorgt. Extra voordeel van dit systeem zijn verschillende openingsmogelijkheden met één, twee, drie of vier actieve vleugels.

 


DRZWI HST

De HST hefschuifdeuren zijn een andere oplossing voor terras en tuin. Het passend systeemontwerp  maakt het mogelijk  om de terrasdeuren met zeer grote beglazing te maken. De vleugelbreedte kan variëren van 800 mm tot 3000 mm en hoogte tot 2500 mm, ze zijn wit en speciale beslag zorgt voor om de enorme vleugels met minimale kracht te schuiven. Het gebruik van de lage drempel is een moderne en veilige oplossing om comfort en functionaliteit te verhogen. De grote ramen zorgen voor een grote hoeveelheid licht in het interieur. Dit biedt zowel comfort binnen en mooi uiterlijk aan buiten. De vleugels bewegen in een evenwijdig vlak, daardoor niet storen in de interne ruimte. De maximale externe hoogte van de HST deuren is 2600 mm, terwijl maximale breedte 6500 mm. De maximale vleugelbreedte is 3000 mm.

 

 


PATIO

Het gebruik van PSK kipschuif deuren biedt een interessante oplossing voor balkons en terrassen. Uniek is het gebruik van een mechanisme voor het openen en kantelen van de vleugels. De open vleugel beweegt evenwijdig aan het kader, waarbij slechts een minimale oppervlak woordt gedekt. De maximale externe breedte is 4000 mm. De maximale breedte van de vleugel bedraagt 1350 mm op het raamprofiel of 1650 mm op terrasprofiel. De externe breedte is tot 4000 mm. De uitwendige breedte wordt bepaald door de hoogte van PATIO.

 
Downloaden brochure:

GAVA Aluminium

GAVA Plast

Despiro 

Panele Eko-lineProject: zets.pl