PN OKNA - Okna Drzwi Rolety

Graniten vensterbanken

Granieten vensterbanken

Graniet is een natuurlijk materiaal met een zeer breed scala aan toepassingen in de bouw en architectuur. Dit is een van de beste afwerkingsmaterialen voor zowel binnen als buiten. De vensterbanken gemaakt van dit materiaal verhogen aanzienlijk de esthetiek van het interieur als een extra decoratief element.

Voordelen:

Graniet heeft vrijwel alleen de voordelen. De vensterbanken van dit materiaal hebben een uitstekende weerstand tegen slijtage en invloed van externe factoren, want het is een van de sterkste en meest duurzame rots, zodat het kan voor vele jaren mooi blijven zonder speciaal onderhoud. Graniet past perfect in elk interieur bij materialen zoals hout, metaal en andere moderne kunststoffen.

Het is een materiaal met een lage waterabsorptie, dus heeft de hoge vorstbestendigheid en ongevoeligheid voor weersinvloeden. Het is daardoor uitstekend bekledingmateriaal op terrassen en externe trappen.

 

Kleurenpalet:

Wij bieden de meest aantrekkelijke kleuren tegen de concurrerende prijzen. Graniet is een natuurlijk materiaal, zodat veranderingen van tinten, micro-scheurtjes of putjes getuigen van zijn uniekheid en uniciteit.                                                                                                                    

1. BALMORAL
2. BALTIC BROWN
3. CARMEN RED
4. YELLOW PING G682
5. CRISTAL CHINA G603
6. KASHMIR WHITE
7. MADURA GOLD
8. MULTICOLOR
9. NERO IMPALA
10. ROSA BETA
11. VANGAProject: zets.pl