PN OKNA - Okna Drzwi Rolety

Patio

Het specifieke ontwerp van onze kiepschuifpui (kiepschuifdeur) ‘Patio’ zorgt met name voor een enorme ruimtebesparing. Bij een gewone deur of raam is er altijd aanzienlijke ruimte nodig om de deur of het raam (naar binnen) te kunnen openen; bij een kiepschuifpui is dit verleden tijd.

Onze kiepschuifpui  is op dezelfde wijze te openen als onze HST schuifdeuren. Echter bevatten ze aanvullende onderdelen die het mogelijk maken om de deur op een kiepstand te zetten. Dit geeft u de mogelijkheid om een ruimte efficiënter te benutten, omdat u geen rekening hoeft te houden met de ruimte die normaal gesproken nodig is voor standaard openslaande deuren en/of ramen.

Met een kiepschuifpui is elk vertrek gemakkelijker in te delen en heeft u meer vrijheid in de plaatsing van meubels – voornamelijk als u te maken heeft met betrekkelijk kleine ruimtes waarin relatief weinig zonlicht binnenvalt.

Bovendien zijn onze kiepschuifpuien gemaakt van dezelfde profielen en glassoorten als de andere producten van ons bedrijf. Daarom kunnen alle elementen probleemloos met elkaar gecombineerd worden, zonder dat aanpassingen in het systeem noodzakelijk zijn.

Onze kiepschuifpui ‘Patio’ is ook een ideale oplossing voor uw serre.Drzwi 1 Przesuwane Uchylane  Schemat A Animacja Flash Brazowe       Drzwi Przesuwane Uchylane Schemat C Animacja Flash


Project: zets.pl