PN OKNA - Okna Drzwi Rolety

sectionele garagepoorten

De sectionele garagepoorten zijn de beste technische en esthetische oplossing die aan zeer strenge eisen voldoen. De sectionele poorten openen verticaal naar boven, zodat het gehele oppervlak van de garage en de voorkant van de garage is tot uw beschikking.

De draagconstructie is van gegalvaniseerd staal gemaakt. Dikke deurpanelen van 40 en 42mm zijn van gegalvaniseerd staal gemaakt en gelakt met een speciale METCOLOR methode of bedekt met houtachtige PVC fineer. Het hele poort wordt beschermt door het systeem van duurzame afdichtingen. Isolatie bestaat uit een milieuvriendelijke CFC- polyurethaanschuim, resistent tegen insecten, bacteriën en schimmels.

Het speciale constructie van de panelen zorgt voor de veiligheid. Het knijpen per ongeluk van de vingers bij het sluiten of openen van de deur is onmogelijk.

De sectionele poorten kunnen handmatig of automatisch worden bediend.                                                                                                                                          Project: zets.pl